top of page

Expositions-printemps 2023

La galerie ¨Desmos¨ rouvre ses portes !



La galerie "Desmos" reprend ses activités et la nouvelle saison s'ouvre avec une exposition d'un excellent artiste, Konstantinos Papargiris qui a déjà exposé chez nous dans le passé. À nouveau la galerie à côté de la librairie hellénique Desmos, sera ouverte aux artistes grecs et français.

La première exposition de Konstantinos Papargiris est un hommage au peintre Robert Coutelas au destin singulier.

L'exposition suivante de Petros Matzakos débutera le 2 mai; le vernissage en présence de l'artiste aura lieu le 5 mai 2023. Par ailleurs, nous vous rappelons que la Grèce aura un stand au Festival du livre de Paris. Les éditions Desmos y seront présentes avec leurs publications.

L'équipe de Desmos vous souhaite de bonnes fêtes de Pâques (orthodoxes, bien évidemment) le 16 avril.



 

Η γκαλερί "Δεσμός" αναλαμβάνει εκ νέου τις δραστηριότητές της και το νήμα της καινούριας αυτής σεζόν θα κοπεί με την έκθεση ενός εξαιρετικού καλλιτέχνη, του Κωνσταντίνου Παπαργύρη, ο οποίος είχε εκθέσει και παλαιότερα τα έργα του στην γκαλερί του Δεσμού. Η γκαλερί λοιπόν δίπλα στο ελληνικό βιβλιοπωλείο θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες της για να υποδεχτεί Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Η εναρκτήρια έκθεση του Κωνσταντίνου Παπαργύρη αποτελεί έναν φόρο τιμής στον καλλιτέχνη με την μοναδική πορεία, Robert Coutelas.

Θα ακολουθήσει η έκθεση του Πέτρου Ματζάκου, η οποία θα ξεκινήσει στις 2 Μαΐου. Το άνοιγμα της έκθεσης παρουσία του καλλιτέχνη θα λάβει χώρα στις 5 Μαΐου 2023.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάδα θα έχει το δικό της περίπτερο στο Φεστιβάλ Βιβλίου του Παρισιού. Οι εκδόσεις Δεσμός θα είναι παρούσες με τα βιβλία τους.

Η ομάδα του Δεσμού σας στέλνει τι θερμότερες ευχές της για το ορθόδοξο Πάσχα στις 16 Απριλίου.

32 vues0 commentaire
bottom of page